Behöver du hjälp att hitta en vuxenutbildning?

Letar du efter en vuxenutbildning så har du kommit så pass långt i din plan att du aktivt söker efter en utbildning på grundskolenivå eller en gymnasienivå och söker efter att bredda dina kunskaper. Men att hitta en vuxenutbildning kan vara svårt om man inte vet var man ska leta.

Kanske har du redan siktat in dig på ett yrke att jobba med, eller kanske du redan har ett jobb men behöver vidareutbilda dig för att ta ytterligare steg i yrkeskarriären. Andra befattningar inom ett jobb kan helt enkelt kräva att man innehar en fulländad gymnasieutbildning och det kan ge fler möjligheter att plugga vidare på högskolor eller universitet för att nå de mål man strävar efter.

I Sverige är det helt gratis att gå en vuxenutbildning och man är som student dessutom berättigad till CSN studiebidrag. 

Välj en vuxenutbildning som är personligt anpassad

Det finns många utbildningsföretag som kan hjälpa till med att anpassa den utbildningen man är ute efter. Montico är en av dessa aktörer som hjälper vuxna med möjligheten att utbilda sig vidare, antingen via en fullständig yrkesutbildning eller enbart genom enskilda ämnen. Allt kan anpassas efter individens egna önskemål och målsättningar. Är du någon som enbart behöver läsa upp de där kurserna du hoppade över på gymnasiet, men nu inser att du faktiskt borde valt dem? Då är en vuxenutbildning ett perfekt alternativ.

De erbjuder en rad olika utbildningar inom ett flertal yrkeskategorier:

  • Elektriker
  • Elmontör
  • Fastighetsskötare
  • VVS-montör
  • Undersköterska
  • Svets och plåtteknik

Just Montico bedriver sina utbildningar i två orter i Sverige och de är Norrköping i Mellansverige och Växjö i södra Småland.

Utbildningarna söker man via sin egna hemkommun och via länken ovan får man all hjälp man behöver för att hitta det man själv är ute efter att plugga, när, var och hur man ska gå tillväga.

Posted in Utbildning & Kurser | Comments Off on Behöver du hjälp att hitta en vuxenutbildning?