Vill du testa en tantrakurs?

Har du funderat på att testa på en tantrakurs? Det finns flera tantrakurser att hitta hos The Act of Love. Tantra är en gammal indisk praxis som går tillbaka mer än 5 000 år. På sanskrit betyder ordet tantra sammanvävt. Människor som utövar buddhistisk och hinduisk meditation kan också utöva tantriskt sex som ett sätt att "väva" det fysiska med det andliga. Det handlar alltså om mer än bara sex. Det hela handlar mer om att uppskatta och fira din kropp samt känna ökad sensualitet. Övningen sammanflätar andlighet, sexualitet och ett tillstånd av mindfulness. Det uppmuntrar till en sensuell upplevelse som kan upplevas ensam eller tillsammans med en partner.

Kurser med tantra

Du som inte tidigare testat tantra, du kan med fördel boka in dig på en tantrakurs. Det finns även härliga retreats. Dessa kan du se på den hemsida som The Act of Love har. I tantra är universum levande, inte illusoriskt. Det representerar manifestationen av det glada, fria gudomliga medvetandet i en mängd olika former. All manifestation är helt enkelt samspelet mellan Shiva och Shakti, det maskulina och feminina. Således kan vi säga att tantra är en världsbejakande och kroppsbejakande andlig tradition.

Våga testa

Med The Act of Love kan du testa på tantra på olika sätt. Du kan gå en kurs med andra, eller vara med på en retreat. Det finns även online kurser du kan ta på egen hand om du inte är redo att göra tillsammans med andra. Du kan läsa mer om detta och om olika kurser genom att besöka hemsidan som The Act of Love har.

Posted in Utbildning & Kurser | Comments Off on Vill du testa en tantrakurs?